Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinkyckling i ugn

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En rätt med goda smakkombinationer.

Ingredienser

Instruktioner

Pressa apelsinerna. Lägg kycklingdelarna med de urpressade apelsinskalshalvorna i en smord, ugnsfast form. Blanda apelsinsaft, honung och ingefära och häll över kycklingdelarna. Salta och peppra. Lägg på en kvist rosmarin. Tillaga i ugn, 180 grader, i ca 40 min tills kycklingen är klar. Kontrollera att köttsaften är klar och genomskinlig. Dekorera med färsk rosmarin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.