Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinkyckling med chili

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Ännu en kycklinrätt älskar kyckling i alla former

Ingredienser

Instruktioner

Tvätta och skala apelsin och lime med potatiskalare. Skär skalen i tunna strimlor. Pressa saften. Koka upp skal,saft,lätt cremefraiche,kycklinfond,soja,honung och sambal oelek i en stekpanna. Salta kycklinfileerna och bryn dem på båda sidor i smör i en stekpanna. Lägg över dem i såsen. Låt dem koka på svag värme ca 10 minuter. Strö ev över citonmeliss. Severa med frästa grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • ankianka 2 april 2008

    Det här har varit min paradrätt i flera år...love it

  • evaullabritt 14 november 2013

    Jättegott och lättlagat. Skippade honungen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.