Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morot och apelsinmarmelad

 
Skriv ut

Jättegod på mackan och även i kakor och gifflar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och riv morötterna fint. Skala apelsinerna med potatisskalare, strimla det. Pressa saften ur apelsinerna. Häll morötter, skal och saft av apelsinerna och vattnet i en gryta. Koka i 30 minuter.
  2. Tillsätt socker och citronsaft, koka tills det håller för ett marmeladprov (drygt 60 minuter). Skumma och häll på rena och varma burkar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.