Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinpannacotta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gräddig italiensk dessert.

Ingredienser

Instruktioner

Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten 5 min. Värm apelsinjuicen och rör ner sockret. Krama ur gelatinbladen och låt dem smälta i juicen. Ta bort från värmen och rör ner grädden. Häll i glas eller portionsskålar och ställ i kylen att stelna. Det tar några timmar. Riv apelsinskal ochströ över pannacottan. Serveras med skurna apelsiner

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Kaneta 23 mars 2008

    Mycket gott! Trots all grädde kändes den lätt och fräsch! Jag strödde inte rivet apelsinskal över utan blandade ned skalet i pannacottan. Till 12 portioner tog jag skal från 4-5 apelsiner. Jag tog utspädd apelsinjuice i men funderar på om det kanske skulle varit koncentrerad? Men det blev gott iallafall!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.