Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinpepparkaksgrissini med ädelostdip

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Enkel, god å fräck variant av pepparkaka å ädelost!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225°C. Knåda in apelsinskal i pepparkaksdegen. Dela degen i 30 bitar (för 30 st) och rulla varje till smala längder. Lägg på en bakpappersklädd plåt och grädda i omgångar 5–8 minuter. Ädelostdipp: Gaffelmosa osten tillsammans med crème fraichen. Lägg upp i en skål och servera tillsammans med pepparkaksgrissinin.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.