Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

När apelsinerna är billiga är den här fruktsalladen en av de bästa efterrätter man kan få. Man kan ju unna sig den lite exklusiva smaksättningen när man spar in på slantarna för frukten. Välj den vackraste glasskålen till en fruktsallad. Den är värd en elegant presentation.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp lagen med russinen i och låt den kallna.
  2. Skala och skär apelsinerna i skivor. Lägg dem i en salladsskål och häll vinlagen med russinen över.
  3. Ställ salladen kallt ca 30 min och rör om i den dessemellan.
  4. Riv marsipanen på rivjärn direkt över salladen till serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.