Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinsockerkaka

(2 kommentarer)  
Apelsinsockerkaka Apelsinsockerkaka
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Mmm

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175 grader.
  2. Vispa ägg och socker vitt. Smält smöret med det varma vattnet och blanda i tillsammans med saften.
  3. Blanda och tag i mjöl och bakpulver. Häll smeten i en smord och bröad bakform, ca 1 1/2 liter.
  4. Grädda kakan 40-45 minuter. Känn efter med en sticka när kakan är torr.

Kommentarer (2)

  • Bagarn66 22 mars 2009

    En annorlunda smak av en sockerkaka

  • pihal 17 augusti 2014

    Jättegod och saftig sockerkaka. Fast jag hade i hackade punschpraliner också. 4:a i betyg

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.