Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinstek

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Hittade det här i min kökskalender

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp allt till kokspadet i en gryta. Lägg i köttet ( det ska ligga trångt ). Sjud under lock tills köttet är mört, ca 1½ timme. ( Använder du en köttermometer ska den visa 75 grader.) Vänd köttet några gånger under tiden. Ta upp köttet. Sila spadet. Vispa ut mjölet med grädden. Rör ner i spadet. Koka upp under omröring. Koka såsen 4-5 minuter. Smaka av.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.