Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsintryffel

(1 kommentar)  
  • Serverar: 35 portioner
Skriv ut

Julgodis

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryt chokladen i mindre bitar och smält den över vattenbad. Skölj och torka apelsinen. Riv skalet.
  2. Vispa grädden och rör ner smält choklad och apelsinskal. Ställ chokladsmeten kallt att stelna.
  3. Forma runda kulor och rulla dem i valnötshacket. Förvara tryffeln kallt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ellysdotter 25 december 2012

    Dålig beskrivning. Vispa grädden till vad ? Lätt eller tjock ? Smöret ???? Skall det vara med eller inte ? Tog med, lät kallna ett dygn. Gick inte att hantera. Definitivt inte några kulor. Bortkastat

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.