Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinyoughurtsorbet med kanderade pistagenötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fräsch och frisk efterrätt en varm sommardag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att koka vatten och socker till en simmig lag. Låt kallna. Blanda apelsinjuice, citronsaft, matlagningsyouhurt och sockerlag. Kör i glassmaskin eller frys blandningen ca 5 timmar. Rör några gånger under tiden så att sorbeten får jämn och smidig konsistens.
  2. Kanderade pistagenötter: Lägg pistagenötterna på en plåt. Pudra över florsocker. Sätt in i ugnen under grillelementet någon minut tills de blir kanderade. Låt svalna på oljat smörpapper.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.