Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apertinafilé med bön-tsatsiki

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Koppla av och njut av fin festfilé och frisk bön-tsatsiki.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°. Salta köttet och bryn det runt om i smör-&rapsolja i en stekpanna. Lägg köttet på ett ugnssäkert fat och stek det i mitten av ugnen ca 20 min.
  2. Riv gurkan grovt på hushållspapper och pressa ur saften. Skölj bönorna och låt dem rinna av. Blanda matyoghurt, bönor, gurka, vitlök, salt och peppar.
  3. Ta ut köttet och skär det i tunna skivor. Strö över peppar, smulad Apetina och oregano. Servera med tsatsikin och ugnsstekta tomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.