Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apple Crumble med kokos och hasselnötter

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Supergod och snabb efterrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala äpplena och ta ur kärnhuset, skär äpplena i tunna klyftor. Vänd klyftorna i socker och kanel i en skål. Lägg äpplena i en pajform och strö över nötterna.
  2. Blanda snabbt ihop alla ingredienser till crumblen och strö över äpplena i formen.
  3. Grädda i 225 grader ca 25 minuter i mitten av ugnen, tills kakan fått fin färg och äpplena är mjuka.
  4. Servera den ljummen eller kall med vaniljvisp, vaniljsås eller glass

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.