Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aprikos konfekt

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Aprikoser, solrosfrön och två sorters choklad nästan lite " nyttigt " !

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält den mörka blockchokladen. Rör i aprikosmarmeladen och sockret. Strimla aprikoserna. Tillsätt dem, solroskärnor och tranbär. Häll smeten i en form gjord av bakplåtspapper, ca 17 x 25 cm. Låt smeten stelna. Skär massan i rutor och lägg i frysen. Smält den ljusa chokladen och doppa chokladbitarna i.
  2. Garnering: Strimlade aprikoser, att lägga på dem

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.