Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aprikos och hallonsås från Maine

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Den perfekta såsen till efterrätter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg aprikoserna tillsammans med hallonen i en matberedare och gör en puré.
  2. Sila dem över en kastrull så hallonkärnorna försvinner. Blanda ner återstående ingredienser och låt såsen sjuda tills den tjocknar.
  3. Servera såsen till frukt, sockerkakor, glass eller till suffléer.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • king200 23 juli 2008

    till glass oooo underbar

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.