Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aprikospaj med kesella

 
Skriv ut

En god paj, servera gärna med lite vispad grädde till.

Ingredienser

Instruktioner

Mixa alla ingredienser till pajdegen i en mixer. Tryck ut degen i en form (26cm) med löstagbar kant. Förgrädda ca 12 min i 200 grader. Vispa ägg och socker pösigt och blanda sedan ner kesella, mjöl och vaniljsocker. Låt aprikoserna rinna av ordentligt och skär dom sedan i småbitar. Bottna pajskalet med aprikoser och bred sedan fyllningen över. Grädda sedan ca 25- 30 minuter i 200 grader tills fyllningen stelnat utan att ha fått för mycket färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.