Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aptitretare med potatis och renkött

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rökt ren är ett naturligt mört kött som smälter i munnen. Den norrländska delikatessen gör sig utmärkt till små munsbitar med potatis.

Ingredienser

Instruktioner

Skär potatisen i ca 1/2 cm tjocka skivor. Blanda strimlad renstek med mjukost samt crème fraiche. Smaksätt med pepparrot. Salta och peppra. Tillsätt gräslök. Klicka mjukoströran på potatisen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.