Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Arabisk kefta i långpanna

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Amal är född i Libanon och denna rätt gör hon ofta till sin familj den är även mycket omtyckt av min sambo och barn

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Blanda färsen med kryddor vitlök samt persilja. Platta ut färsen på en smord ugnsplåt så färsen täcker hela botten.
  2. Tvätta potatisen och skiva den, fritera den i en fritös eller i en gryta med olja ett par minuter. Lägg potatisen på hushållspapper så oljan rinner av.
  3. Lägg den friterade potatisen på färsen salta ev lite på den. Häll över de passerade tomaterna på potatisen. Gratinera i ugnen i ca 40 min Äts med sallad och nått gått bröd till att suga upp såsen

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • tiger_dmn 8 augusti 2008

    Det här var jätte gott har blivit en favorit här hemma en klar femma

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.