Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Arabisk persiljesallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Mumsigare sallad till bufféen eller mezerätterna får man leta efter!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka persilja, tomater och lök. Det ska vara riktigt små, små, små bitar. Blanda allt cirka 15 minuter före servering.
  2. Passar till grillat, som mezerätt, till buffén.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gittan47 22 mars 2008

    gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.