Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Arnes porterkalkon i tryckkokare

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Utesluter man redningen och använder osockrad saft får man ett recept enl. GI-metoden. Servera med olika kokta grönsaker!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kalkonbrösten till fin färg i stekpanna. Lägg brösten i tryckkokaren tillsammans med porter, saft, löken, purén och de torra kryddorna. Tryckkoka på högsta tryck i 15-20 min. Öppna tryckkokaren ta upp filéerna. Sila kokspadet, red med mjölet utrört i grädden; låt koka några min.
  2. Servera filéerna uppskurna i skivor med ris eller passerad potatis. Sallad eller kokta grönsaker till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.