Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aromsmör Café de Paris

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Ett aromsmör är enkelt att göra och går att variera i oändlighet. Vispa rumstempererat smör i bunke och rör ner de kryddor och smaker du gillar bäst, spritsa med spritspåse på bakplåtspapper & frys ner i portionsbitar

Ingredienser

Instruktioner

Blanda allt med rumsvarmtsmör

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • DuongLe 17 mars 2008

    Vad är dragon för en krydda?

  • [email protected] 26 maj 2017

    För flera år sedan jobbade jag på Café de Paris, då tog jag med mig originalreceptet det skickade jag till recept .nu sedan har det förvandlats till något som man inte kan kalla aromsmör . Jag kan sände er originalreceptet om ni lovar att förstöra det med att ta bort en del ingredienser. sedan kan ni prata med er web-master min e-post som jag har haft i 20 år fungerar inte om jag skall loga in mig . MVH Berthold Isaksson [email protected]

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.