Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Asiatisk kycklingfilégryta

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegod och lättgjord bjudmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i ca 2 cm stora tärningar. Bryn dem gyllene i lite matfett runtom. Krydda med salt och peppar. Ta upp dem.
  2. Ansa salladslöken och strimla den. Kärna ur och tärna paprikan. Riv ingefäran. Fräs allt i lite matfett tillsammans med curry och sweet chilisås.
  3. Tillsätt kokosmjölk och kyckling. Låt allt koka samman ca 5-6 minuter. Smaka av.
  4. Ansa svampen och tärna den. Hacka basilikan. Fräs svamp och basilika i lite matfett. Salta och peppra lätt. Fördela det över kycklinggrytan. Bjud nudlar till.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • hunnebotjejen 1 januari 2009

    Tack för ett lättgjort ochgott recept

  • supersvea 15 mars 2010

    Underbart god och lättlagad rätt. Högsta betyg av hela familjen. / Eva

  • tobbetobbe1 6 januari 2011

    Högsta betyg av familien. Men en fråga hur får man den så jus????

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.