Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Asiatisk kycklinggratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kokosmjölk, ingefära och citrongräs är typiska smaker för det asiatiska köket

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugn på 200° Fräs majskorn ,rivet limeskal, citrongräs och ingefära i lite matfett några minuter. Blanda och hacka salladslök och finhacka vitlök i en gratängform. Skär kycklingen i bitar och blanda ner. Rör samman kokosmjölk, ägg, chiliflingor och mangochutney. Häll blandningen över gratängen och strö över lite riven ost. Gratinera i ca 30 minuter tills såsen stannat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.