Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gott som gillas av vuxen och barn

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i bitar. Hetta upp oljorna i en wok- eller stekpanna. Kärna ur och hacka chilin, skala och riv ingefäran, skala och hacka vitlöken fint.
  2. Fräs chili, ingefära, vitlök och kyckling i pannan på stark värme. Stek klart på svagare värme, ca 10 min.
  3. Medan kycklingen steks, ansa broccolin och skär den i små buketter. Dela, kärna ur och skär paprikan i bitar eller strimlor. Lägg i broccolin och paprikan i pannan de sista 3-4 min med lock på. Smaksätt ev med soja.
  4. Koka nudlarna enligt förpackningens anvisningar. Rosta cashewnötter i en torr stekpanna, hacka dem ev och häll över nudelkycklingen. Vänd ner nudlarna med kycklingen. Servera genast

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • vebon 5 februari 2011

    Har lagat denna rätt och blev väldigt nöjd,kommer att göra den fler gånger. Vänliga hälsningar Vebon

  • elleave 11 januari 2013

    Jättegod rätt som går att variera! Jag har gjort med torkade kryddor, lite fler grönsaker och lagt till lite ostron- och fisksås.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.