Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aubergine Eastern Style

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Aubergine är stort i öst. Denna rätt fungerar lika bra en varm sommardag som en kulen vinterkväll.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala auberginen och skär den i smala långa bitar. Ungefär som pommes frites. Salta och peppra lite.
  2. Värm oljan i en kastrull och häll sedan ner aubergine-stripsen. Låt dem friteras tills de är gyllenbruna.
  3. Lägg upp på fat och pressa saften ur grapefrukten. Servera med mycket dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.