Vegetarisk festmåltid
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Kanon gott. Jag åt med pasta till. Vällagrad prästost fungerade som alternativ till parmesanost.
En mycket god och krämig gratäng, kommer att bjuda på den nästa gång mina barn kommer på besök! Ulla-Lena
Det här är en jättegod gratäng tycker jag, den blir riktigt smakrik och härlig! Jag tyckte att den kändes lite fet första gången jag gjorde det så jag gräddade auberginen på bakplåtspapper och uteslöt olivoljan (stekte vitlöken i en klick av peston istället), och det blev gott det med. Har desstom tillsatt champinjoner för att göra den lite matigare, roligt att experimentera med ett recept som är bra från början :) Tack och bock!
Mycket god och matig gratäng, även jag hade med champinjoner. Gott med bröd och bland sallad. Mycket bra i matlådan dagen efter.
Super gott tyckte jag och min dotter gillade det med när hon väl smakade efter mycket klagande. Men gubben min han vägrade smaka.
Super gott enligt mig och min dotter erkände att det var gott efter att hon tillslut smakade. Men gubben min vägrade äta det.