X

Auberginekaviar med melon och parmaskinka

Auberginekaviar och passar väldigt bra ihop med skinkans sälta och sötman från melonen.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: aubergine, gi
Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Auberginekaviar med melon och parmaskinka

Gör så här

Sätt ugnen på 175°.

Dela auberginerna på längden och snitta dem lätt på ytan. Lägg dem på grillgallret med snittytan uppåt.

Baka auberginerna i mitten av ugnen cirka 1 timme. Låt auberginerna svalna något och gröp ur köttet.
Mixa auberginekött, tomatpuré, citronsaft och vitlök. Rör i olivoljan och smaka av med salt och peppar.

Skär melonen i klyftor och skrapa bort kärnorna. Lägg upp melon och skinka på ett fat och strö över basilikablad.

Servera tillsammans med auberginekaviaren och crostini.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Liten melon, Parmaskinka, Basilika, auberginer, Tomatpuré, Citron, vitlöksklyftor, Olivolja, Flingsalt, Nymald peppar
Visningar:
2204
Sparat:
17

LIKNANDE RECEPT

Chili med auber
av Queenie
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.