Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Auberginekaviar med melon och parmaskinka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Auberginekaviar och passar väldigt bra ihop med skinkans sälta och sötman från melonen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Dela auberginerna på längden och snitta dem lätt på ytan. Lägg dem på grillgallret med snittytan uppåt.
  3. Baka auberginerna i mitten av ugnen cirka 1 timme. Låt auberginerna svalna något och gröp ur köttet. Mixa auberginekött, tomatpuré, citronsaft och vitlök. Rör i olivoljan och smaka av med salt och peppar.
  4. Skär melonen i klyftor och skrapa bort kärnorna. Lägg upp melon och skinka på ett fat och strö över basilikablad.
  5. Servera tillsammans med auberginekaviaren och crostini.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.