Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Australisk melonsallad

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Annorlunda fruktsallad med grädde istället för sockerlag. Gott!!!

Ingredienser

Instruktioner

Koka russinen i ananaslagen 4-5 min och låt dem kallna. Skär ananasen i bitar och äpplet i tärningar. Vispa grädden och blanda i den skurna frukten och de väl avrunna russinen, smaka av med sherry. Lägg salladen i en skål och strö flagad eller hackad mandel över. Servera salladen väl kyld.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.