Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Avocadobulgur med räktzatziki

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Räktzatzikin kan också användas som fyllning i picknick-mackan, till pastasallad eller i bakpotatis. Eller till kokt potatis och stekt fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bulgur i buljongen enligt förpackningens anvisning.
  2. Dela, kärna ur och tärna avocadon. Grovhacka salladen. Blanda bulgur, avocado och sallad.
  3. Grovhacka räkorna. Riv gurkan och krama ur vattnet. Blanda yoghurt med räkor och gurka. Smaksätt med finhackad eller pressad vitlök, salt och peppar.
  4. Servera bulgur med räktzatziki och gärna lite gröna bönor och en citronklyfta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.