Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Avocadosallad med soltorkade tomater, grillad kyckling och pinjenötter

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Fräsch, nyttigt och gott,

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva avocadon tunt och lägg fuktiga papper över så den inte blir brun. Bland ihop dressingen.
  2. Blanda sallad, rödlök och soltorkade tomaterna i stor skål, vänd försiktigt ner avocadon och slå över dressingen, smaka av med salt och peppar.
  3. Fördela kycklingen lite luftigt över salladen och strö över krutongerna och pinjenötterna. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.