Festa på en härlig kaka med avokado och lime!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en form, 1-1½ liter.
- Vispa socker och smör vitt och luftigt. Mixa avokadon med limesaft och skal. Vispa ner det i smörsmeten. Vispa i äggen, ett i taget. Blanda de torra ingredienserna i en skål. Vänd ner dem och mjölk i smeten.
- Häll smeten i formen och grädda kakan i nedre delen av ugnen i ca 50 minuter. Känn med en sticka om kakan är klar. Låt kakan svalna i formen i ca 15 minuter och därfeter kallna helt på ett galler.
- Topping:
Mixa avokado och limesaft. Vispa i créme fraiche och därefter florsockret, lite i taget.
- Toppa kakan med krämen och garnera med rivet limeskal.
Publicerat den
12 april 2015
Liknande recept
Skriv kommentar