Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Avokado och jordgubbssallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

217 kalorier per portion En efterrätt proppad med nyttiga fetter och antioxidanter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj, snoppa och skiva jordgubbarna. Halvera, kärna ur och skiva avokadon. Skrubba limen i ljummet vatten, riv skalet. Plocka bladen från myntan.
  2. Lägg jordgubbar och avokado på ett fat och ringla över honung. strö över myntablad och limeskal.
  3. Servera med crème fraiche och limeklyftor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • HKH 28 juni 2009

    Verkligen god - perfekt en het sommardag!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.