Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Avokadoblomma med rom

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är den mest lättlagade förrätt jag vet, vacker och dessutom god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela och skala avokadorna
  2. Skär varje halva i solfjädersform och lägg upp på 4 tallrikar. Droppa över lite citron så mörknar de inte.
  3. Forma romen till "ägg" med en vattensköljd sked. Fördela snyggt på tallrikarna.
  4. Forma också creme fraichen till ägg med sked doppad i hett vatten.
  5. Lägg till sist på hackad lök, lite gräslök och en klyfta lime eller citron.
  6. Servera genast med rostat bröd eller nystekt toast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.