Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Avokadomousse

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Avokadomoussen kan du laga på morgonen och låta stå kallt tills den stjälps upp på assietter

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krama ur det blötlagda gelantinet och smält det i den heta buljongen. Låt den kallna.
  2. Dela avokadorna och ta ut kärnan. Gröp ur fruktköttet och mixa det med buljong, citronsaft och skal.
  3. Vispa grädden till hårt skum och blanda ner den i avokadopurén. Smaksätt med salt och peppar.
  4. Häll moussen i små oljade formar eller kaffekoppar. Täck med folie och ställ moussen kallt att stelna i ett par timmar.
  5. Stjälp upp moussen på assietter, garnera och bjud med smaksatt crème fraiche.
  6. Lycka till! Smaklig måltid

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.