Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bärkaka i långpannan med havre och bär

(1 kommentar)  
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Bärkakan görs av sconesdeg. Du bakar den medan kaffet kokar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 225°
  2. Blanda samman alla torra ingredienser i en skål. Tillsätt matfettet och finfördela det i mjölblandningen.
  3. Tillsätt gräddfil och bär. Arbeta försiktigt ihop allt till en deg.
  4. Stjälp upp degen i en långpanna klädd med bakplåtspapper. Platta ut degen med mjölad hand till en stor kaka.
  5. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter. Skär kakan i fyrkanter medan den ännu är ljummen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • supersvea 12 mars 2010

    Låter gott, detta måste jag prova.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.