Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bärkaka med gräddfil

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Jättegod kaka som är lätt att baka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör samman ingredienserna till degen och bred ut i en smord form.
  2. Vispa ihop fyllningen och bred på degen. Strö ut bären jämt fördelat över kakan. Grädda i 225 graders ugn i ca 20 minuter.
  3. Fyllningen stelnar inte helt förran den har kallnat. Tips! Det går att använda alla sorters bär, men det är speciellt gott med lite surare bär som tex. röda vinbär, hallon.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ullaholm 20 juli 2008

    Kakan var jätteläcker. Vi åt den igår som efterrätt med färska blåbär och hallon vid sidan om. Fyllningen blev som en topping, inte helt stel i mitten. Hälsningar Ulla

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.