Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bärkaka

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Snabb och enkel kaka som är lite kladdig med ändå saftig. Kan göras på både frysta och färska bär, som gärna ska vara lite syrliga t.ex. blåbär, hallon eller vinbär.

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret. Rör ägg och socker, vispa ej! Blanda i smöret och därefter mjölet och bakpulvret. Häll smeten i en bakplåtspappersklädd långpanna. Lägg därefter bären ovanpå. Grädda i 175 grader, ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.