Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bärkaka i långpanna

 
  • Serverar: 20-30 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett mycket gammalt recept eftersom man mätar med kaffekoppar. Kakan blir lite seg i konsistensen och mycket god. Den kan serveras som den är eller i större bitar tillsammans med grädde eller glass. Ofttast gör jag den med röda vinbär eller blåbär, men man kan ta de bär man har hemma.

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att smälta margarinet. Blanda sedan alla ingredienser till en jämn smet. Häll smeten i en smord och bröad långpanna. Strö bären över kakan och grädda sedan i 175 graders värme tills kakan fått lite färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.