Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bönkorvgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Byt ut vinet mot vatten, om så önskas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förbered: Ansa och skiva purjolök. Skala vitlök och finhacka. Hacka persilja.
  2. Stek: Hetta upp olja i panna på medelhög värme och stek korven tills den fått färg.
  3. Ta ur koven och stek på medelvärme bacon, purjolök och vitlök i ca 5 minuter.
  4. Bräsera: Lägg tillbaka korven och häll på vatten, fond och vin. Tillsätt chiliflingor och bönor. Rör ner lite matlagningsmjöl. Låt småkoka i 15 minuter.
  5. Smaka av med salt och peppar. Strö över hackad persilja.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.