Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bönor i gremolata

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En god och frisk sallad till kött eller fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop salt, citronskal, citronsaft och vitlök. Tillsätt olivolja. Häll blandningen över bönorna och rör ner persilja.
  2. Tips! I Italien serveras gremolata som tillbehör till fisk, kött mm.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mooseella 7 maj 2009

    Vikt på burk angiven

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.