Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

GI - Basilikaquionoa med fetaost och rödbetor

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Näringsvärde per portion: Energi: 298 kcal Kolhydrater: 21 g Protein: 15 g Fett: 17 g

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka rödbetorna, skala och skär i bitar. Koka quinoan i buljongen cirka 25 minuter. Låt svalna lite.
  2. Lägg spenat i botten på ett salladsfat, lägg rödbetor och quinoan ovanpå. Pressa över citron, ringla över olivoljan och strö över lök och vitlök. Smula sedan över fetaosten och strö över nötterna delade i bitar.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Neijden 11 februari 2009

    Rödbetor och Feta gôtt

  • Maahl 25 februari 2009

    Mycket gott!

  • Sassa_k 5 mars 2009

    Låter gott, ska prova imorgon. Men såg ingen basilika i receptet, trots att rätten heter Basilikaquionoa....??

  • Maahl 5 mars 2009

    Visst är det konstigt det där med basilika - jag har kollat ursprungsreceptet på tasteline och där finns ingen basilika heller. Jag kanske borde döpa om receptet, fast då hittar man ju inte orginalet på tasteline.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.