Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Quinoasallad med kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

GI-vänlig variant på den klassiska kombinationen kyckling, bacon och ädelost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka quinoan i buljong enligt anvisning på förpackningen.
  2. Strimla baconet och knaperstek det i en torr, varm stekpanna. Låt rinna av på hushållspapper.
  3. Banka ut kycklingfiléerna med handen. Salta och peppra. Stek dem i smör och rapsolja 4–5 min på varje sida.
  4. Skär avokadon i bitar och skiva löken tunt.
  5. Riv osten och blanda med crème fraiche.
  6. Blanda quinoa, avokado, lök och spenat på ett stort fat. Skär kycklingen i skivor och lägg ovanpå. Strö över bacon.
  7. Servera med dressingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.