Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyxiga laxlådan

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Lax är gott och nyttigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela laxen i bitar. Blanda med kokt pasta och babyspenat ( spara ca 10 blad för att lägga överst). Lägg i en ugnsfast form.
  2. Vispa ihop crème fraiche, ägg, salt och peppar. Häll blandningen över gratängen och strö över riven ost. Lägg på de sparade spenatbladen. Skiva tomaterna och lägg dem på spenaten. Ringla över olivoljan. Gratinera i 200 grader i ca 20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anderssalomonsson 2 januari 2012

    Jättegod låda perfekt för överbliven lax

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.