Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Påsksallad med mango, avokado och mozzarella

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Avokado och mango vänds ihop med salladen strax före servering för att behålla sin krispighet.

Ingredienser

Instruktioner

1. Halvera körsbärstomaterna. Skala och skär mango och avokado i klyftor eller skivor. Skala rödlöken och skär den i tunna skivor. 2. Vinägrett: Skala och hacka löken. Blanda lök, honung och vinäger. Häll i oljan, först droppvis och sedan i en fin stråle. Smaka av med salt och peppar. 3. Lägg upp alla ingredienser på ett stort fat. Ringla över dressingen. Blanda flingsalt och pumpakärnor och strö över salladen när den ska serveras. Krydda med svartpeppar. 4. Droppa dressingen över salladen precis innan den ska ätas.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Sara77 25 juli 2008

    Hade tänkt dela med mig av mitt recept på påsksallad med såg att du redan lagt upp det :) En otroligt god sallad som passar perfekt till allt. Jättegod till grillat!

  • FridaSofia 20 april 2009

    Helt fantastiskt god sallad, en ny favorit som kommer att göras ofta hemma hos mig, tack!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.