Det går bra att utesluta eller byta ut creme fraichen mot lätt creme fraiche till smalare parta variant
Instruktioner
- Krydda kycklingfiléerna med grillkryddan och stek dem i 1 msk av smöret i en stekpanna eller gryta, 6-8 minuter på varje sida, till innertemperaturen är 68 grader. Ta upp filéerna och skölj ur pannan.
- Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Låt den rinna av i durkslag.
- Hetta upp stekpannan med resten av smöret och lägg ner de finstrimlade grönsakerna. Smula ner buljongtärningen. Fräs grönsakerna under omrörning 2-3 minuter. Häll på vattnet och bräsera ca 3 minuter. Ta grytan från värmen.
- Dela kycklingen i strimlor och blanda med grönsakerna.
- Fräs vitlöken och rosmarnen i oljan ca 1 minut. Blanda först i den nykokta pastan och spenaten, vänd sedan ner kycklingen och grönsakerna. Blanda i creme fraiche. Låt allt bli genomvarmt. Smaka av med salt och peppar.
- Garnera med hyvlad parmesan.
Publicerat den
26 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jättegott! Jag bytte ut parmesan mot hackad mozzarella som jag blandade ner och lät smälta en aning innan servering. Klar 5:a i betyg! :)