Rawfoodkakor och efterrätter är så roligt att göra. Det är oftast ganska lätt att svänga ihop och det blir så gott. Det är svårt att tro att nötter, dadlar och kakao kan gå att jämföra med vanliga bakverk, men det kan det verkligen. Jag unnar mig ibland “vanliga” kakor som jag fortfarande tycker om, men det blir inte så ofta numera. När godistarmen talar om att den vill ha något brukar den bli riktig glad över en hemmagjord rawfoodkaka. De är otroligt smakrika och oftast ganska mättande så det räcker med bara en liten bit istället för vanliga kakor som man kan äta ganska mycket av. På så sätt blir det dubbel så nyttigt. Rawfoodkakan innehåller massor av näring och goda fetter från nötterna, dadlarna och kakaon samtidigt som man nöjer sig med en mindre bit. Sedan får jag nog erkänna att jag äter dessa goda kakor desto oftare så det kanske går på ett ut. De går utmärkt att frysa så du kan ha goda kakor redo när du får fikagäster eller till dig själv när du vill unna dig något gott och nyttigt.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.