Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med spenat och champinjoner

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott till kassler, kyckling eller varför inte som ensam vegetarisk rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn champinjonerna gyllenbruna, salta och peppra. Häll i crème fraichen i en kastrull tillsammans med den frysta spenaten och svampen. Om man använder färsk spenat brukar jag fräsa upp den i lite smör först och sedan tillsätta crème fraiche. Salta, peppra och krydda efter smak. Blanda allt med kokt pasta och servera till kyckling eller kassler.
  2. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • stiina 13 februari 2010

    Jag tärnade kyckling och lät den koka i såsen (med en pressad vitlöksklyfta). Sedan blandade jag ihop med kokad spagetti. Supersnabbt och mums så gott!

  • annsiii 26 mars 2010

    Jag älskar den här pasta såsen, passar utmärkt när man vill äta nått lätt och vegetariskt :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.