Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenat- och potatissoppa med parmensanost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kalorisnålt, kan vara bra att använda i veckorna eller efter semestern.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva lök, vitlök och potatis. Fräs lök och vitlök i olja 2–3 min. Tillsätt potatis, smula ner buljongtärningarna och fräs ca 1 min. Tillsätt 5 dl vatten och koka ca 10 min. Blanda i spenaten och koka 3–5 min.
  2. Späd soppan med resten av vattnet till önskad konsistens och koka upp.
  3. Blanda i crème fraiche och parmesan. Salta och peppra. Servera med rostad baguette, gärna i skivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.