Koka rödbetorna mjuka i lättsaltat vatten, ca 20 min. Låt svalna något. Skala och skär i mindre bitar.
Koka haricots verts mjuka i lättsaltat vatten 4-5 minuter. Skär löken tunt och halveramtomaterna.
Lägg de varma grönsakerna i en bunke och blanda med lök, babyspenat, tomater, olivolja och smulad fetaost. Smaka av med salt och peppar. Ringla till sist lite limesaft över salladen.
Krydda kycklingfileérna och stek dem gyllenbruna på bägge sidor och efterstek i ugnen på 150 grader i ca 15 minuter. Servera salladen till.
Vi tyckte mycket om rödbetssalladen. Eftersom vi inte var ute efter Gi-kost särskilt så kompletterade kycklingen med örtkryddor och grädde, och vi unnade oss en sked Avorioris per portion.
Vi tyckte mycket om rödbetssalladen. Eftersom vi inte var ute efter Gi-kost särskilt så kompletterade kycklingen med örtkryddor och grädde, och vi unnade oss en sked Avorioris per portion.