Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bacalao

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Norsk fiskrätt med portugisiskt ursprung. Gott til fest och vardag, och kan varieras på många olika sätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva potatis, lök och grillad paprika. Finhacka vitlök och skär fisken i bitar. Lägg potatis, lök, fisk, tomatpuré, paprika, vitlök och kajennpeppar lagervis i en gryta. Häll på kalt vatten och olja. Låt koka ungefär 45 minuter- 1 timme. Rör inte i rätten under tiden, men vrid och skaka lite på grytan så att innehållet inte fastnar i botten. Servera gärna rätten direkt från grytan, med vitlöksbröd till.
  2. Dekorera med några gröna oliver ovanpå.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.