Squash, bacon, pecorino och ädelost blir jättegott tillsammans och dessutom mycket snyggt när man serverar i det urgröpta skalet.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Dela squashen i halvor på längden. Gröp ur det mesta av köttet med en vanlig sked. Skär squashköttet i bitar. Hacka löken och skär baconet i bitar. Stek squash, lök och bacon i omgångar i en stekpanna. Lägg det stekta i en bunke allteftersom du stekt det. Salta.
- Smula brödet och riv pecorino grovt på ett rivjärn. Smula ädelosten. Blanda ner brödsmulor, pecorino, ädelost och hackad bladpersilja. Eventuellt behövs det lite salt.
- Fyll de urgröpta squashskalen med blandningen. Gratinera mitt i ugnen i ca 15 minuter. Garnera med örter.
Publicerat den
16 september 2014
Liknande recept
Skriv kommentar